Ελεύθερος τελικά ο μοναχός Αρσένιος και αφού βρήκε(;) 200.000 ευρώ για την εγγύηση του

Δεν νομίζω να είχε κανένας καμία αμφιβολία πως ο μοναχός Αρσένιος,  κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου...

Δεν νομίζω να είχε κανένας καμία αμφιβολία πως ο μοναχός Αρσένιος, κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και τις «ιερές ανταλλαγές» ανάμεσα στο δημόσιο και τη Μονή, θα την έβγαζε καθαρή.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι ο μοναχός θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 200 χιλιάδων ευρώ και υποχρέωση εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο μοναχός(τελικά απ'ότι φαίνεται το ράσο κάνει τον παπά), βγήκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, όντας ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αφού πλήρωσε την εγγύηση των 200.000€.

Ποιος όμως είναι αυτός ο "μοναχός Αρσένιος" ο οποίος εν μια νυκτί μπορεί να βρει 200 χιλιάδες ευρώ(200.000) σαν εγγύηση;;;

Ποιος πλήρωσε για αυτόν ή που βρήκε τα λεφτά ο μοναχός;;;Πόθεν έσχες, που είναι και της μόδας τώρα τελευταία;;;;

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item