Σόιμπλε: Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση σε 10 χρόνια - Η Γερμανία παίρνει μέτρα σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν τα καταφέρει

Μιλώντας σε κομματική συνάντηση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, παραδέχθηκε ότι η Γερμανία πάιρν...Μιλώντας σε κομματική συνάντηση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, παραδέχθηκε ότι η Γερμανία πάιρνει προληπτικά μέτρα για την περίπτωση που η Ελλάδα δεν καταφέρει να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους.

Οπως είπε χαρακτηριστικά “θα είμασταν μια κακή κυβέρνηση αν δεν εξετάζαμε τι θα κάναμε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά" αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel (διαβάστε εδώ). Τόνισε οτι "θέλουμε να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ" και συμπλήρωσε ότι η χώρα "θα χρειαστεί περίπου δέκα χρόνια για να βγει από την κρίση".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item