Γενική απεργία την 1η Δεκεμβρίου - Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα συνδικάτα και σωματεία της χώρας. Η συγκέντρωση θα γίνει...

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα συνδικάτα και σωματεία της χώρας. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣΟΣΕ - Προαστιακός: Ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο 
Λεωφορεία: Στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί, και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας (5:00 π.μ. της Παρασκευής).
Τρόλεϊ: Ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Το Μετρό θα λειτουργήσει κανονικά
Ο ΗΣΑΠ από τις 09:00 ως τις 21:00 αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας τις 09:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη.
Το Μετρό δεν θα λειτουργεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, λόγω απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ.


Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στην Ομόνοια. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.


Στην 24ωρη απεργία επίσης θα συμμετάσχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, έτσι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο.


Όσον αφορά τις εναέριες μετακινήσεις, οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά αφού η ΟΣΥΠΑ αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία. Με ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι, παρόλο που συμφωνούν με το αγωνιστικό πλαίσιο της απεργίας, σεβόμενοι το επιβατικό κοινό θα εργαστούν κανονικά. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item