Πέθανε τελικά ο Steve Jobs ιδρυτής της Apple μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο

Με μια λιτή ανακοίνωση η Apple ανάγγειλε τον θάνατο του Steve Jobs ιδρυτή της Apple: We are deeply saddened to announce th...

Με μια λιτή ανακοίνωση η Apple ανάγγειλε τον θάνατο του Steve Jobs ιδρυτή της Apple:


We are deeply saddened to announce that Steve Jobs passed away today.

Steve’s brilliance, passion and energy were the source of countless innovations that enrich and improve all of our lives. The world is immeasurably better because of Steve.

His greatest love was for his wife, Laurene, and his family. Our hearts go out to them and to all who were touched by his extraordinary gifts.


Συγκλονισμένος δήλωσε ο πρόεδρος και συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος δήλωσε τυχερός που τον γνώρισε.
"Ο κόσμος σπάνια γνωρίζει κάποιον με τόση επιρροή σαν αυτή που είχε ο Στιβ στα πράγματα. Τα αποτελέσματα των επιτευγμάτων του θα επηρεάζουν τις επόμενες γενιές. Για όσους από εμάς είχαν την τύχη να δουλέψουν μαζί του είναι τεράστια τιμή. Θα μου λείψει απίστευτα ο Στιβ" δήλωσε.

Την υπόσχεση ότι η Apple θα τιμήσει τον Στιβ Τζομπς συνεχίζοντας το έργο του, έδωσε ο άνθρωπος που τον αντικατέστησε στο τιμόνι της εταιρείας, Τιμ Κουκ.
"Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσουμε τη λύπη μας για τον θάνατο του Στιβ ή την ευγνωμοσύνη μας για το ότι είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί του. Θα τιμήσουμε τη μνήμη του αφιερώνοντας τους εαυτούς μας για να συνεχίσουμε τη δουλειά που αγαπούσε τόσο πολύ.
Ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ ευχαρίστησε τον Στιβ Τζομπς για το παράδειγμα ζωής που του έδωσε και για το ότι τον τίμησε με τη φιλία του.
"Στιβ, σ' ευχαριστώ για το ότι ήσουν μέντοράς μου και φίλος μου. Σ' ευχαριστώ που έδειξες ότι με αυτά που δημιουργούσε μπορούσε να αλλάξεις τον κόσμο. Θα μου λείψεις" ανέφερε.
Ο Στιβ Βόσνιακ, ο άνθρωπος που ίδρυσε μαζί με τον Τζομπς  την Apple, έκανε λόγο για το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω του ο Στιβ Τζομπς.
"Ένιωσα όπως όταν πέθανε ο Τζον Λένον, ο JFK ίσως και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: είναι σαν να δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κενό".
"Όλος ο κόσμος γνωρίζει τι έκανε σίγουρα ξεπέρασε κατά πολύ όλους τους στόχους που είχε θέσει", υπογράμμισε.
Ο Βόσνιακ θυμήθηκε τις πρώτες ημέρες της Apple, σε ένα γκαράζ, κάνοντας τη σύγκριση με την δημιουργία του Google και του Facebook, 20 χρόνια αργότερα. "Συγκολλούσαμε σίδερα, βιδώναμε βίδες, ο Στιβ μιλούσε στο τηλέφωνο αγοράζοντας εξαρτήματα, συντονίζοντας τις πωλήσεις, μιλώντας με ανθρώπους, κερδίζοντας χρήματα: ήταν το ξεκίνημα ενός μεγάλου επιχειρηματία".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item