Η Standard & Poor's υποβάθμισε την Ισπανία. Τι άλλο περιμένετε "κύριοι" της Ευρωζώνης;;;

Εάν δεν το πάρουν απόφαση οι κυβερνώντες στην Ευρωζώνη πως η κρίση είναι γενικευμένη και πως όσο αργούν να προβούν σε σωτήριες ενέργε...


Εάν δεν το πάρουν απόφαση οι κυβερνώντες στην Ευρωζώνη πως η κρίση είναι γενικευμένη και πως όσο αργούν να προβούν σε σωτήριες ενέργειες, τόσο αυτός ο "ιός" θα κατατρώει μία μία τις χώρες στο πέρασμα του!

Εάν οι κυβερνώντες δεν προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός σχεδίου ικανού να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος των χρεών της Ελλάδος(και όχι μόνο) απλά ένα κούρεμα 50% που σκέφτονται δεν θα έχει κανένα απολύτων αποτέλεσμα!

Τώρα η S&P "πιάνει" δουλειά και υποβαθμίζει την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας κατά μία βαθμίδα από ΑΑ σε ΑΑ-
Την περασμένη εβδομάδα η Fitch υποβάθμισε την αξιολόγησης της Ισπανίας.
Η S&P αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι "παρά τα σημάδια ανθεκτικότητας των οικονομικών επιδόσεων κατά τη διάρκεια του 2011, βλέπουμε αυξημένους κινδύνους για τις προοπτικές ανάπτυξης της Ισπανίας λόγω της υψηλής ανεργίας, αυστηρότερους όρους χρηματοδότησης, υψηλό επίπεδο χρέους του ιδιωτικού τομέα και την πιθανή επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας των βασικών εμπορικών εταίρων».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item