Επιβεβαίωση του Psifiakoohiro για τις κατακόρυφες αυξήσεις των βενζινοπώλων στις τιμές της βενζίνης

Όπως είχαμε αναφέρει από την αρχή της μέρας μετά την ανακοίνωση της απεργίας των βυτιοφόρων, οι "έξυπνοι" Έλληνες βενζινοπ...


Όπως είχαμε αναφέρει από την αρχή της μέρας μετά την ανακοίνωση της απεργίας των βυτιοφόρων, οι "έξυπνοι" Έλληνες βενζινοπώλες βιάστηκαν να ανεβάσουν κατακόρυφα τις τιμές της βενζίνης και σε πολλές περιπτώσεις να προχωρήσουν σε πλασματικό τελείωμα της απλής αμόλυβδης ώστε ο κόσμος να αναγκάζεται να βάζει την πανάκριβη βενζίνη των 100 οκτανίων που τους είχε ξεμείνει!

Και βέβαια η παραπληροφόρηση έκανε για άλλη μια φορά την τσέπη του πολίτη να "βογκήξει". Έτσι οι βενζινοπώλες μέσα σε λίγες ώρες έβγαλαν τα έσοδα πολλών ημερών και ουσιαστικά "ξεπούλησαν" εις βάρος βέβαια των συμπολιτών τους που στον βωμό του κέρδους θυσίασαν!

Στην ουσία, σύμφωνα με πληροφορίες η προμήθεια υγρών καυσίμων στα πρατήρια έληξε το μεσημέρι της Τρίτης στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης, αλλά λίγες ώρες αργότερα η απεργία ανεστάλη, οπότε όλος ο πανικός ήταν άδικος προς όφελος όμως "κάποιων".


Για αυτό το χάλι που επικρατεί σε όλη την Αθήνα έχουν σοβαρότατες ευθύνες τόσο οι εργαζόμενοι που ξαφνικά ανέστειλαν την απεργία τους, αφού προκάλεσαν το χάος και τον πανικό, αλλά και τα διυλιστήρια και τα πρατήρια, καθώς ουσιαστικά έβγαλαν μέσα σε λίγες ώρες τα λεφτά ολόκληρων ημερών.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item