Ξέρετε ποια πόλη στην Ελλάδα έχει τα περισσότερα Porsche Cayenne;;; Θα εκπλαγείτε...

Φαίνεται λοιπόν πως πολλοί δηλωμένοι "επιχειρηματίες" στην πρωτεύουσα του κάμπου, είχαν μπει για τα καλά στο παιχνίδι των ε...


Φαίνεται λοιπόν πως πολλοί δηλωμένοι "επιχειρηματίες" στην πρωτεύουσα του κάμπου, είχαν μπει για τα καλά στο παιχνίδι των επιχορηγήσεων όταν την ίδια στιγμή δήλωναν εισοδήματα κάτω των 50.000 χιλιάδων ευρώ το χρόνο!


Και αυτά δεν τα λέει κάποια εφημερίδα αλλά ο καθηγητής του πανεπιστημίου Warwick, Ηρακλής Πολεμαρχάκης, ο οποίος παρουσιάζει αυτά τα στοιχεία σε έκθεση του για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Η Λάρισα λοιπόν σύμφωνα με τα κεντρικά εργοστάσια της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Στουτγκάρδη έχει την μεγαλύτερη αναλογία κατοίκων με τα αυτοκίνητα Porsche Cayenne!

Εκπλήσσεται ο κύριος Πολεμαρχάκης για το πως ''ξεφύτρωσαν'' τόσα πολλά Porsche Cayenne στην πρωτεύουσα του ''κάμπου'' όπου τα αγροτικά εισοδήματα ολοένα συρρικνώνονται.

Σύμφωνα επίσης με την έκθεση του, 2 χρόνια πριν, τα Cayenne που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα ήταν περισσότερα από όσους δήλωναν ετησίως εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item