Το απόλυτο χάος επιστρέφει...Part 2

Πολύ βροχή και σε συνδυασμό με την απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κάνουν εξαιρετικά δύσκολη τη ζωή των Αθηναίων, πήραν τα αυτοκίνη...


Πολύ βροχή και σε συνδυασμό με την απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κάνουν εξαιρετικά δύσκολη τη ζωή των Αθηναίων, πήραν τα αυτοκίνητά τους και βγήκαν στους δρόμους.

Τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα προβλήμαρα προκλήθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε νωρίς το πρωί τα βόρεια και τα νότια προάστια! Στο Φάληρο, περίπου στις 09:00 το πρωί, η χαλαζόπτωση δεν επέτρεψε στους οδηγούς να δουν ακόμη και στα δυο μέτρα.
Γρήγορα, οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και η κίνηση των αυτοκινήτων ήταν... ρίσκο! Μοσχάτο και Πειραιάς (γύρω από το λιμάνι) οι περιοχές όπου σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Και όχι μόνο αυτό: στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τον Κηφισό, το φανάρι βγήκε... off και προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος. Στη Στρατηγού Μακρυγιάννη, στο ρεύμα προς Ρέντη, ο δρόμος μετατράπηκε σε ποτάμι και τα αυτοκίνητα αναγκάζονται να σταματήσουν δεξιά! Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο λιμάνι του Πειραιά.
ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item