Την "online" στήριξη τους στον Γιωργάκη έδειξαν οι, Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης - Προετοιμάζεται "μάχη" διαδοχής;;;

Όπως βλέπετε (όσοι το βλέπετε τέλος πάντων) όταν ένα "καθεστώς" φτάνει στο τέλος του οι άνθρωποι που το απαρτίζουν αρχίζου...


Όπως βλέπετε (όσοι το βλέπετε τέλος πάντων) όταν ένα "καθεστώς" φτάνει στο τέλος του οι άνθρωποι που το απαρτίζουν αρχίζουν και φέρονται πιο αλλοπρόσαλλα και πιο αδίστακτα.
Γνωρίζουν πως δεν έχουν να χάσουν κάτι άλλο και απλά προχωρούν σε κείμενα "αυτοκτονίας".
Το μόνο πράγμα που ευχόμαστε είναι το επόμενο κείμενο "στήριξης" να είναι γραμμένο μέσα από το ελικόπτερο με το οποίο θα φεύγετε κύριοι...Au revoir!!!


Είναι δύσκολο όμως κανείς να πιστέψει ότι τρείς κορυφαίοι υπουργοί μιας κυβέρνησης, η οποία καθημερινά βάλλεται από παντού λόγω των σκληρών μέτρων που παίρνει, αποφάσισαν να γράψουν ένα άρθρο από κοινού χωρίς να έχουν και κάτι άλλο στο μυαλό τους.

Ακόμα και όταν το Νοέμβριο του 1995 τρία ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Πάγκαλος, Σημίτης, Αυγερινός) συνέφαγαν στο σπίτι της Βάσως Παπανδρέου όλοι στην αρχή είχαν σπεύσει να υποβαθμίσουν το γεγονός.
Όμως το δείπνο αυτό έμεινε στην ιστορία αφού ήταν ο προάγγελος της έλευση Σημίτη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και στην εξουσία.

Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι περισσότεροι παρακολουθούν μουδιασμένοι τις εξελίξεις. Εκτός βεβαίως του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος ήταν και ο πρώτος, ίσως και ο μόνος, τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή που χαιρέτησε την κίνηση των τριών. Και αυτό σε κάποιους δημιουργεί δεύτερες σκέψεις. Ακόμα και το ενδεχόμενο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να ήταν ενήμερος ακόμα και πριν γραφτεί το συγκεκριμένο άρθρο.


"Οι τρεις υπουργοί οι οποίοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο, λόγω των αρμοδιοτήτων μας που αφορούν βασικούς τομείς του δημόσιου χώρου, βιώνουμε κάθε μέρα, με μεγάλη ένταση, τα φαινόμενα που εδώ καταγράφουμε.  Πάρα πολλές φορές, αλλά και σήμερα, αντιλαμβανόμαστε πως ορισμένοι σπρώχνουν τα πράγματα πέραν των ορίων, για να γίνει μακελειό. Πιστεύοντας, πως η Δημοκρατία δεν θα τολμήσει και, συνεπώς, θα κάνουν και πάλι το δικό τους" αναφέρουν.


Στο μακροσκελές κείμενό τους οι τρεις πρωθυπουργικοί "σωματοφύλακες" επιτίθενται στα "συντεχνιακά", όπως τα ονομάζουν, συμφέροντα και τις δυνάμεις του "κορπορατισμού" επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την κατάσταση της χώρας σε όλο το φάσμα του πολιτικού σκηνικού, στα ΜΜΕ και στην ίδια την κοινωνία. Καμιά αναφορά δεν υπάρχει στο κείμενο για τα σκάνδαλα των προηγούμενων δεκαετιών και τις ευθύνες για αυτά.

"Βαφτίστηκε «κοινωνία» η κάθε συντεχνία, ενώ στην πραγματικότητα οι κοινωνοί καλούνταν να πληρώσουν τα αιτήματα των συντεχνιών, που μόνιμα και σταθερά γίνονταν δεκτά. Οι λέξεις, λοιπόν, έχασαν το νόημά τους  και επιλογές με υψηλό κοινωνικό κόστος εμφανίζονταν μέσα σε αυτό το ιδιότυπο «matrix» ως «κοινωνικές κατακτήσεις»,  ενώ στην πραγματικότητα η χώρα απλά δανειζόταν και αργά ή γρήγορα θα πλήρωνε «τα σπασμένα». Ευθύνες για αυτή την κατάσταση έχουμε όλοι!" αναφέρουν χαρακτηριστικά.


Πληροφορίες από enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item