Ετοιμαστείτε αύριο να βουίξουν τα κανάλια με την υποτιθέμενη συνέντευξη του Πάγκαλου στο περιοδικό Informer

Θα μας ζαλίσουν πάλι αύριο στο περιβάλλον του Πασόκ από δεκάδες διαψεύσεις.Ήδη ο Πάγκαλος διέψευσε πως ουδέποτε έδωσε τέτοια συνέντευ...


Θα μας ζαλίσουν πάλι αύριο στο περιβάλλον του Πασόκ από δεκάδες διαψεύσεις.Ήδη ο Πάγκαλος διέψευσε πως ουδέποτε έδωσε τέτοια συνέντευξη και πως δεν γνωρίζει το περιοδικό!

Διαβάστε την είδηση:

Στο κείμενο που δημοσιεύει το περιοδικό υπάρχουν σε εισαγωγικά φράσεις που φέρεται να είπε ο κ. Πάγκαλος και οι οποίες από αύριο θα κάνουν πολλά κυβερνητικά στελέχη να τρέχουν και να μην φτάνουν.
«Τα έχει κάνει θάλασσα . Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν πολλοί. Κάνει συνέχεια λάθη», φέρεται να είπε για τον έτερο αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ για τον πρωθυπουργό ότι βρίσκεται στα όρια του.
«Αυτά μπορούσε να κάνει» είναι η φράση που αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές στη διάδοχη κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να έχει πει ότι η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μ. Χρυσοχοϊδης είναι λίγοι, ότι ο Δ. Ρέππας κινείται στο περιβάλλον Παπανδρέου και ότι οι μόνοι που αξίζουν είναι ο Γ. Ραγκούσης και ο Α. Λοβέρδος.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item