Θέλετε να δείτε το facebook του Παπανδρέου;;;;

Είναι από τις συμπτώσεις που κάνουν «κρα» ότι θέλει να μας πει κάτι η μοίρα μας… Σήμερα, 4 Οκτωβρίου 2011, είναι τα δεύτερα  γενέθλια ...


Είναι από τις συμπτώσεις που κάνουν «κρα» ότι θέλει να μας πει κάτι η μοίρα μας… Σήμερα, 4 Οκτωβρίου 2011, είναι τα δεύτερα γενέθλια της διακυβέρνησης του Παπανδρέου και συγχρόνως η παγκόσμια ημέρα των ζώων. Οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι.

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την αποφράδα νύχτα της δεξιάς, όπου ο Καραμανλής νικήθηκε κατά κράτος (ήτοι 10 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά) από τον σημερινό πρωθυπουργό και (περίπου) όλοι ένιωσαν ένα μεγάλο αίσθημα ανακούφισης επειδή «λεφτά υπάρχουν» και προτιμήθηκε ο σοσιαλισμός από το χάος.

Δύο χρόνια στα οποία είδαμε πράματα και θάματα. Δύο χρόνια για τα οποία θα είναι περήφανο το ΠΑΣΟΚ. Δύο χρόνια που κλείνουν σε μια μέρα συμβολική για τα «γουρούνια» που κυβερνούν και τα «πρόβατα» που τους ψήφισαν. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» ζητά συγγνώμη από όλο το ζωικό βασίλειο και κάνει μια βόλτα στο προφίλ του πρωθυπουργού μας:
ΠΗΓΗ : drseeng.com

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item