Άρχισαν τα όργανα. Φάκελος με σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και απειλητικό μήνυμα

Το γεγονός συνέβη πριν από τρεις ημέρες. Ο φάκελος περιείχε τρεις σφαίρες των 9 μμ και σημείωμα με αναφορά σε «άλλες σφαίρες που π...

Φάκελος με σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ- Διαβάστε το σημείωμαΤο γεγονός συνέβη πριν από τρεις ημέρες. Ο φάκελος περιείχε τρεις σφαίρες των 9 μμ και σημείωμα με αναφορά σε «άλλες σφαίρες που προορίζονται για τους «προδότες» του ΠΑΣΟΚ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το απειλητικό σημείωμα που βρέθηκε. Το πακέτο είχε σταλεί με courier χωρίς αποστολέα.
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσαν την ηγεσία της ΕΛΑΣ και αστυνομικοί παρέλαβαν τον φάκελο, το σημείωμα και τις σφαίρες για περαιτέρω αναλύσεις.
Κατά το παρελθόν, παρόμοιοι φάκελοι είχαν σταλεί σε γραφεία δικαστικών λειτουργών.
Την έρευνα αρχικά ανέλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, αλλά στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η κρατική ασφάλεια, καθώς εκτιμήθηκε ότι η απειλή δεν ήταν τόσο σοβαρή. Ήδη ωστόσο έχουν ζητηθεί να υπάρξουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα γραφεία.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item