Τώρα ξεκινάει το "παιχνίδι"...Δημοσίευμα με σχέδιο Παπανδρέου για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας με Σαμαρά

Το όλο θέμα είναι εάν πρόκειται για ακόμα ένα παραπλανητικό και επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης για να αποπροσανατολίσει τον λ...


Το όλο θέμα είναι εάν πρόκειται για ακόμα ένα παραπλανητικό και επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης για να αποπροσανατολίσει τον λαό ή εάν όντως προτίθεται να ζητήσει κοινή συναινέση με την ΝΔ για να επομιστεί και αυτή το βάρος της επερχόμενης αναδιάρθρωσης και του κουρέματος του χρέους.
Το παιχνίδι σε αυτή τη περίπτωση είναι στα χέρια του Α. Σαμαρά ο οποίος θα διαλέξει την συνέχεια!

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύει η "Ημερησία του Σαββάτου" και το οποίο αναδημοσίευσε και το Reuters, ο πρωθυπουργός προτείνει την δημιουργία ενός διευρυμένου Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, στο οποίο θα μετάσχουν και οι πρώην πρωθυπουργοί, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης και Κώστας Καραμανλής.


Στη συνάντηση αυτή, ο κ. Παπανδρέου θα δηλώσει - και πάλι - έτοιμος να εξαιρέσει τον εαυτό του από την πρωθυπουργία για να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, θέτοντας προ των ευθυνών του το σύνολο του πολιτικού κόσμου.
Η νέα συμφωνία με τους δανειστές της Ελλάδας θα προϋποθέτει μερική εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, που απαιτεί τη συγκέντρωση 180 ψήφων και  με αποτελεί βάρος που δεν μπορεί να σηκώσει εξ ολοκλήρου το κυβερνών κόμμα.
Κατά συνέπεια, προτάσσεται ως ενδεδειγμένη λύση η συγκρότηση  κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας, μέσα από την υπάρχουσα Βουλή, που θα εγκρίνει το Μνημόνιο.
Το πρόσωπο μάλιστα κοινής αποδοχής, στο οποίο θα εκχωρηθεί η εξουσία, δεν θα είναι άλλο από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item