Σε ποιους υπουργούς "βρήκε" φάουλ η τρόικα

Και μετά η κυβέρνηση βγαίνει και λέει πως η τρόικα ζητάει το ένα, η τρόικα ζητάει το άλλο και προχωρήσαμε σε σκληρό πόκερ αποφάσεων κ...
Και μετά η κυβέρνηση βγαίνει και λέει πως η τρόικα ζητάει το ένα, η τρόικα ζητάει το άλλο και προχωρήσαμε σε σκληρό πόκερ αποφάσεων και τέτοια γλυκανάλατα λόγια, ενώ η άχρηστη κυβέρνησή μας δεν προχωρούσε σε καμιά ενέργεια εξορθολογισμού των τομέων που έχουν ξεφύγει από τα προβλεπόμενα όρια!

Την πρώτη "κίτρινη" την πήρε ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Γιάννης Ραγκούσης, εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας και της αργοπορίας της εφαρμογής του νέου ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο.

Την δεύτερη "κίτρινη" την έδωσαν στον Π.Μπεγλίτη τον υπουργό Εθνικής Άμυνας καθώς παρά τα λεγόμενα του προς την τρόικα δεν προχώρησε σε μείωση των προσλήψεων στον στρατό και στην αστυνομία(αντιθέτως η κυβέρνηση συνεχίζει να προσλαμβάνει χιλιάδες ειδικούς φρουρούς φοβούμενοι τις κοινωνικές αναταράξεις που θα προκαλέσουν τα νέα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση)

Την τρίτη την πήρε -ως συνήθως- ο υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου καθώς δεν προχώρησε όπως ήταν προβλεπόμενο σε περικοπές δαπανών από αμοιβές επιτροπών και συμβουλίων καθώς 
επίσης και από αποζημιώσεις και μπόνους σε δημόσιο και ΔΕΚΟ. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η φαρσοκωμωδία με το λάθος της επιστροφής φόρου με τις αποδείξεις ύψους 1,2 δισ. ευρώ.

Το επόμενο φάουλ ήταν του υπουργού Α.Λοβέρδου ο οποίος δεν προσπάθησε να αυξήσει τα έσοδα κυρίως από την χρέωση ανασφάλιστων και μεταναστών για ιατρικές υπηρεσίες και περιορισμό δαπανών στα νοσοκομεία.

Την πέμπτη "κίτρινη" την πήρε ο Γ.Κουτρουμάνης ο οποίος δεν  προχώρησε όπως προέβλεπαν οι συμφωνίες σε πλήρης εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, αλλά ούτε η εφαρμογή της ειδικής μειωμένης τιμής για τα φάρμακα που συνταγογραφούν τα Ταμεία.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item