Η Λιάνα Κανέλλη τους άφησε στα κρύα του λουτρού - " Χωρίς τους τεχνικούς, τους μοντέρ και τους φωτιστές είστε κινούμενα σχέδια"

Γύρω στις 10:00, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να δώσει την σκυτάλη του νέου πρωινού στον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου, όμως δ...


Γύρω στις 10:00, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να δώσει την σκυτάλη του νέου πρωινού στον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου, όμως δεν υπολόγιζε στην καλεσμένη του Λιάνα Κανέλλη, η οποία έκανε την υποδοχή των παρουσιαστών λίγο πιο ...ανατρεπτική!

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε αφήνοντας την Λιάνα με τον Χρήστο και την Σίσσυ. Η μεταξύ τους συζήτηση κατέληξε με τη Λιάνα να φεύγει λέγοντας: "Οι πολλοί άνθρωποι γι' αυτή την εκπομπή είναι αυτοί που είναι πίσω από τις κάμερες και δεν φαίνονται. Χωρίς αυτούς είσαστε μία μάπα! Χωρίς τη μάπα τη καθαρίστριας, τους κάμεραμεν, τους τεχνικους, τους μοντέρ και τους φωτιστές είστε κινούμενα σχέδια! Χαίρεται"! Σίγουρα, δεν ήταν αυτό που περίμεναν να ακούσουν με το "καλημέρα σας" οι δύο παρουσιαστές, αλλά ούτε και ο Γιώργος Παπαδάκης.


Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item