Αύριο η "λυπητερή" για το άνοιγμα των μεταφορών

Και δώστε μεγάλη προσοχή στο σημερινό ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα, που έπιασαν όπως λένε τους "περιβόητους" ληστές με τα καλάζνικοφ(Αλβα...


Και δώστε μεγάλη προσοχή στο σημερινό ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα, που έπιασαν όπως λένε τους "περιβόητους" ληστές με τα καλάζνικοφ(Αλβανοί ως επί το πλείστον) και σαν νέο σχέδιο νόμου πάει να περάσει ο κ. Παπαιωάννου την "καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας"...
Πολύ βρώμικο παιχνίδι και κοροϊδία από την κυβέρνηση που βρίσκεται πια στα τελευταία της!


Το θέμα της απελευθέρωσης των μεταφορών, μεταξύ των οποίων και του επαγγέλματος των ταξί, θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που θα συνεδριάσει στις 11 το πρωί υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ειδικότερα, η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

1. Προσχέδιο Νόμου για την Ίδρυση Επιστημονικών Εταιρειών των Ιατρικών Ειδικοτήτων, Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Επιστημών Υγείας του ΚΕΣΥ, την απόκτηση Ιατρικής Ειδικότητας και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση Ιατρών. (Α. Λοβέρδος).

2. Σχέδιο νόμου: Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2009/52/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 18.6.2009 σχετικά με την «Επιβολή ελαχίστων προτύπων όσον αφορά τις κυρώσεις και τα μέτρα κατά των εργοδοτών που απασχολούν παράνομα διαμένοντες πολίτες τρίτων χωρών», προκειμένου να καταπολεμηθεί η παράνομη μετανάστευση και λοιπές διατάξεις. (Γ. Κουτρουμάνης).

3. Σχέδιο νόμου: Κανόνες ελεύθερης παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) αυτοκίνητα (Νέα ΤΑΞΙ, Ειδικής Μίσθωσης μέχρι εννέα (9) θέσεων) και Μοτοσικλέτες Δημόσιας Χρήσης (Μ.Δ.Χ.). (Γ. Ραγκούσης).

4. Σχέδιο νόμου: Καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας. (Μ. Παπαϊωάννου)

5. Σχέδιο νόμου «για τη μεταφορά στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2005/35/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 7ης Σεπτεμβρίου σχετικά με τη ρύπανση από τα πλοία και τη θέσπιση κυρώσεων, περιλαμβανομένων των ποινικών κυρώσεων, για αδικήματα ρύπανσης, η οποία τροποποιήθηκε με την Οδηγία 2009/123/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21ης Οκτωβρίου 2009». (Μ. Παπαϊωάννου).

6. Σχέδιο νόμου: Δικαίωμα των εργαζομένων στην ενημέρωση και διαβούλευση σε κοινοτικής κλίμακας επιχειρήσεις και ομίλους επιχειρήσεων σε συμμόρφωση προς την Οδηγία 2009/38/ΕΚ/6.5.2009. (Γ. Κουτρουμάνης).
ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item