Τεράστια συμμετοχή των πολιτών στις συγκεντρώσεις - Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τη Βουλή, καθώς είναι σε εξέλιξη εντυπωσιακές σε όγκο συγκεντρώσεις στο πλαίσιο...
Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τη Βουλή, καθώς είναι σε εξέλιξη εντυπωσιακές σε όγκο συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Πολύ μεγάλη η συμμετοχή των εργαζομένων, που έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας, διαδηλώνοντας ενάντια στα νέα σκληρά μέτρα λιτότητας.
Το πλήθος ξεκινά από το Σύνταγμα και φτάνει μέχρι το Πεδίον του Άρεως.

Σε εξέλιξη η πορεία του ΠΑΜΕ, που ξεκινά από τη Φιλελλήνων και η ουρά της φτάνει στην Ομόνοια. Ομάδες περιφρούρησης  έχουν φτάσει ήδη στο Σύνταγμα, όπου χιλιάδες πολίτες έχουν περικυκλώσει τη Βουλή και φωνάζουν συνθήματα.
Η πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ έφτασε στην γωνία Πανεπιστημίου και Αμερικής, όπου συνάντησε την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ.
Τουλάχιστον 100.000 διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς.
Συνεχής η προσέλευση πολιτών στο Σύνταγμα, όλα κυλούν ειρηνικά.

 
Έξω από το Κοινοβούλιο, έχουν παραταχθεί από τα ξημερώματα διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ έχουν κλείσει όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.
Αποκλεισμένη με όχημα της ΕΛ.ΑΣ. είναι η Ηρώδου Αττικού, ενώ ισχυρή είναι η παρουσία αστυνομικών κατά μήκος της Πανεπιστημίου μέχρι τα Προπύλαια.
 
Στη Βασ. Σοφίας έχει στηθεί ο γνωστός μεταλλικός φράκτης, ενώ, τριπλή σειρά από σχοινιά έχει τοποθετηθεί μπροστά από τη Βουλή, ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση προς τον άγνωστο στρατιώτη.
Διμοιρίες των ΜΑΤ, βρίσκονται κοντά στο μνημείο, ενώ κλούβες σταθμεύουν και στην Ομόνοια. Κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα και Ευαγγελισμό.


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item