Οι λόφοι με τα σκουπίδια θα χρειαστούν πάνω από δέκα μέρες για να μαζευτούν από την στιγμή που θα επιστρατευτούν οι εργαζόμενοι!

Το μπάχαλο με τα σκουπίδια συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και η κυβέρνηση κάθεται και κοιτάει τις εξελίξεις που έχουν παγώσει! ...


Το μπάχαλο με τα σκουπίδια συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και η κυβέρνηση κάθεται και κοιτάει τις εξελίξεις που έχουν παγώσει!

Η κυβέρνηση προχώρησε σε επίταξη αλλά η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη...Η κυβέρνηση λοιπόν προχώρησε σε έκδοση των φύλλων επίταξης μόνο για τους οδηγούς των βυτιοφόρων και όχι και για τους εργαζόμενους!!!

Χαρείτε λοιπόν κυβέρνηση που ψηφίσανε κάποιοι!

Όπως δήλωσε o πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, κανονικά θα δουλέψουν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ - ΟΤΑ στην αποκομιδή σκουπιδιών εάν λάβουν τα φύλλα επίταξης ωστόσο προϋπόθεση για να βγουν τα απορριμματοφόρα στους δρόμους είναι να υπάρχουν καύσιμα αναφερόμενος στην απεργία των τελωνείων και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή.

Επίσης ο ίδιος διευκρίνισε ότι όποιος εργαζόμενος λάβει το φύλλο επίταξης θα πάει κανονικά στη δουλειά του και εκτίμησε ότι μέχρι την Τρίτη το πρωί θα τα έχουν λάβει όλοι οι εργαζόμενοι.

"Η αποκομιδή με αυτές τις συνθήκες" πρόσθεσε ο προεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ "μπορεί να ξεπεράσει τις 10 ημέρες. Μια εβδομάδα δε φτάνει. Θα χρειαστούν πάνω από 10 μέρες".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item