Έτοιμη η μόνιμη επιτήρηση για την Ελλάδα - Θα ξεκινήσουν από το υπουργείο Οικονομικών μέχρι και τον...πρωθυπουργό!

Να θυμηθούμε πως  ήδη η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έκανε πρόσφατα λόγο για μόνιμη επιτήρηση των υπό διάσωση χωρών. Βέ...

Να θυμηθούμε πως ήδη η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έκανε πρόσφατα λόγο για μόνιμη επιτήρηση των υπό διάσωση χωρών.

Βέβαια σαν "καλά" προβατάκια που είμαστε μάλλον δεν θα αντιδράσουμε και πολύ δυναμικά σε αυτήν την χούντα-επιτήρηση.

Οπότε να περιμένετε στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής είτε την Κυριακή είτε την Τετάρτη απόφαση για μόνιμη επιτήρηση στην Ελλάδα!

Για να μην πούμε πως οι "καλοκάγαθοι" βουλευτές είναι ικανοί να υποβάλουν ρύθμιση που θα τους δίνει και δικαιώματα πέρα από την επιτήρηση. Δεν θέλουμε να το γρουσουζέψουμε αλλά εκεί μάλλον οδηγούνται τα πράγματα!


Τα στελέχη της τρόικας που θα έρθουν στην Αθήνα θα πρέπει να έχουν γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και θα αναλάβουν ενεργό ρόλο στον τομέα της δημοσιονομικής διαχείρισης και στο μεταρρυθμιστικό κομμάτι, με έμφαση σε πρώτη φάση τη Δημόσια Διοίκηση.
Το πλέον πιθανό είναι, τα νέα κλιμάκια να βρεθούν κάτω από τον έλεγχο της ομάδας δράσης της Κομισιόν, που έχει ήδη πιάσει δουλειά και τελεί υπό την καθοδήγηση του Χ. Ράιχενμπαχ, ενώ και ο ρόλος του ίδιου αναμένεται να αναβαθμιστεί.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item