Και το ξύλο άρχισε...Πρώτο "θύμα" ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης

Η συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ στο κέντρο της Αθήνας μύριζε... μπαρούτι. Και η «φωτιά» δεν άργησε να ξεσπάσει! Οι συγκεντρ...


Η συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ στο κέντρο της Αθήνας μύριζε... μπαρούτι. Και η «φωτιά» δεν άργησε να ξεσπάσει! Οι συγκεντρωμένοι της ΠΟΕ ΟΤΑ έκαναν... ντου στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ και έφτασαν ως τον τρίτο όροφο, εκεί που επρόκειτο να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Επιτροπής. Αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο άσχημα στη συνέχεια.


Όταν ο Σίμος Δανιηλίδης, ο πρώτος δήμαρχος που έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας των δήμων, ζήτησε από τους εργαζόμενους να βγουν από την αίθουσα, τα πνεύματα οξύνθηκαν. "Έπεσαν" μπουνιές, του πέταξαν μπουκάλια και αναγκάστηκε να αποχωρήσει συνοδευόμενος από την αίθουσα!


Οι δηλώσεις Κουκουλόπουλου με τις οποίες ο υφυπουργός Εσωτερικών άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση θα επιστρατεύσει ιδιώτες για την αποκομιδή των απορριμμάτων αλλά και η απειλή μη πληρωμής των εργαζομένων στην καθαριότητα στους δήμους, ήρθαν να δυναμιτίσουν το ήδη τεταμένο κλίμα!

"Οι πρωινές δηλώσεις της κυβέρνησης ότι θα εκχωρήσει την καθαριότητα σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και θα απολύσει χιλιάδες εργαζόμενους έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτιση. Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση, δε θα μας κάμψει. Δε θα κάνουμε πίσω", επεσήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, που καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών.


Δείτε το βίντεο που πιάστηκαν στα χέρια:
ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item