Έτοιμος να ζητήσει εκλογές ο Σαμαράς

Αναμένεται να ζητήσει εκλογές ο Α. Σαμαράς  στην ενημέρωση που θα κάνει ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βου...

O πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα θέσει σε εκλογική ετοιμότητα την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, που συνεδριάζει την Τετάρτη


Αναμένεται να ζητήσει εκλογές ο Α. Σαμαράς στην ενημέρωση που θα κάνει ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής για τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να αξιοποιήσει στην τοποθέτησή του και την απόφαση του Πορτογάλου πρωθυπουργού Πέδρο Πάσος Κοέλιο για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου της χώρας του, καθώς στη Συγγρού θεωρείται απόδειξη ότι η πάγια θέση της ΝΔ δικαιώνεται.

Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γ.Μιχελάκη, στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Δευτέρας. «Οι εκλογές αποτελούν τη μόνη λύση όχι μόνο για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και για τη σταθερότητα της χώρας» τόνισε.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item