Σκηνικό πολέμου από την κυβέρνηση - Διακοπή μισθοδοσίας για όσο διαρκούν οι καταλήψεις!

Σύμφωνα με τον κ. Καστανίδη,  δεν θα πληρωθεί κανένας εργαζόμενος είτε απεργεί, είτε προχωρεί σε κατάληψη. Θα σταλεί άμεσα εγκύκλι...
Σύμφωνα με τον κ. Καστανίδη, δεν θα πληρωθεί κανένας εργαζόμενοςείτε απεργεί, είτε προχωρεί σε κατάληψη. Θα σταλεί άμεσα εγκύκλιος σε όλους τους ΟΤΑ και όποιος δήμαρχος δεν εφαρμόσει το μέτρο, τότε ο λογαριασμός θα πάει στον Δήμο.
Το μέτρο θα ισχύσει και για τους εργαζόμενους που χτυπούσαν κάρτα, αλλά δεν εργάζονταν επικαλούμενοι τις κινητοποιήσεις.
Δεύτερον, ο υπουργός ανακοίνωσε την προσωρινή παραχώρηση της καθαριότητας σε ιδιώτες, σε περίπτωση που δεν κάνουν πίσω οι εργαζόμενοι.
Η αποκομιδή των σκουπιδιών θα ανατεθεί σε ιδιώτες μέσω των δήμων. Τα ιδιωτικά απορριμματοφόρα θα αποθέτουν τα σκουπίδια στην χωματερή της Φυλής.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ληφθούν κατά πλειοψηφία αποφάσεις σε κάθε Δήμο ξεχωριστά.
Αν δεν βρεθεί λύση, ο κ. Καστανίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση εξετάζει τη συνολική αλλαγή εργασιακού πλαισίου στον τομέα της καθαριότητας.
Οι εργαζόμενοι στο άκουσμα των μέτρων δηλώνουν αποφασισμένοι να αντισταθούν με κάθε τρόπο και έχουν παρατάξει οχήματα στον ΧΥΤΑ Φυλής, που τελεί υπό κατάληψη εδώ και 12 ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item