Έλληνες φοιτητές τα "έψαλλαν" στον Τρισέ κατά την διάρκεια ομιλίας στο Πανεπιστήμιο Χάμπολτ στο Βερολίνο

Ο λόγος για τον Ζαν Κλωντ Τρισέ που στο τέλος της θητείας του έμελλε να τα ακούσει από τους έλληνες φοιτητές κατά τη διάρκεια ομιλίας...


Ο λόγος για τον Ζαν Κλωντ Τρισέ που στο τέλος της θητείας του έμελλε να τα ακούσει από τους έλληνες φοιτητές κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Πανεπιστήμιο Χάμπολτ στο Βερολίνο.

Μία ομάδα ελλήνων φοιτητών εισέβαλαν στην αίθουσα και ανήρτησαν πανό με το οποίο έγραφαν "Έξω η τρόικα από την Ελλάδα" και "πείτε όχι στην τυραννία του χρέους".Οι φοιτητές όμως πέρα από τα πανό φώναζαν δυνατά και ρωτούσαν τον κ. Τρισέ "πόσο ακόμα θα υποκρίνεστε; θα ζούσατε εσείς με 470 ευρώ το μήνα;".

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ΕΚΤ δεν φάνηκε να ενοχλείτε ιδιαίτερα και συνέχισε κανονικά την ομιλία του, σημειώνοντας ξανά την άποψή του ότι πρέπει να ιδρυθεί υπουργείο Οικονομικών της ευρωζώνης που θα εποπτεύει κυρίως τις απείθαρχες χώρες όπως η Ελλάδα.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item