Πληθαίνουν τα σενάρια για δημόσια παρέμβαση του Κ. Καραμανλή!

Οι δυο άνδρες, Ο Κ. Καραμανλής και ο Θ. Ρουσόπουλος πρώην υπουργός Επικρατείας, διατηρούν το τελευταίο διάστημα συχνή επικοινωνία, πα...


Οι δυο άνδρες, Ο Κ. Καραμανλής και ο Θ. Ρουσόπουλος πρώην υπουργός Επικρατείας, διατηρούν το τελευταίο διάστημα συχνή επικοινωνία, παρά το γεγονός πως ο Θ. Ρουσόπουλος έχει αποσυρθεί από την πολιτική αλλά και από τον χώρο της δημοσιογραφίας.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ από το "Πρώτο Θέμα" την περασμένη εβδομάδα ο κ. Ρουσόπουλος συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό στο γραφείο του δεύτερου και συζήτησαν για αρκετή ώρα πως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό καθώς και την πιθανότητα δημόσιας παρέμβασης του πρώην πρωθυπουργού ως απάντηση σε όλες τις κατηγορίες που δέχτηκε μετά την έξοδό του από την πρωθυπουργία.
Άλλωστε και ο ίδιος πριν μερικούς μήνες είχε αφήσει ανοιχτή την πιθανότητα να προχωρήσει σε κάποια ομιλία-εξήγηση των όσων του καταλογίζουν καθώς τότε είχε αναφέρει πως "δεν είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item