Δείτε το σχέδιο τους σε πλήρη δράση. Η Θράκη να ανεξαρτητοποιηθεί από την Ελλάδα, είπε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ε. Λαμπράκης

Όπως θα δείτε και οι ίδιοι παρακάτω ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ε. Λαμπάκης εξέφρασε την άποψη του πως η Θράκη μπορεί και θα έπρεπε ν...Όπως θα δείτε και οι ίδιοι παρακάτω ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ε. Λαμπάκης εξέφρασε την άποψη του πως η Θράκη μπορεί και θα έπρεπε να ανεξαρτητοποιηθεί από την υπόλοιπη Ελλάδα και να σταθεί μόνη της ως ανεξάρτητο κράτος!
Τρελαθήκατε και εσείς έτσι;;; Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο καθώς εκεί προσβλέπουν όλοι οι προδότες της χώρας μας. Να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και να την διαχειρίζονται ανάλογα πως τους βολεύει κομμάτι κομμάτι!

Δείτε το τρανταχτό παράδειγμα της Κύπρου, δείτε το παράδειγμα με την δημιουργία της σημαίας της ανεξάρτητης Κρήτης, δείτε εδώ και καιρό την ανθελληνική εκστρατεία της Τουρκίας στην Θράκη με την τούρκικη τράπεζα, δείτε το κλείσιμο όλων στρατιωτικών αεροδρομίων και μονάδων στην Βόρεια Ελλάδα με την δικαιολογία της μείωσης των εξόδων και άλλα τόσα που δεν βγαίνουν ποτέ στο φως!

Ισχυρίζεται λοιπόν πως η Θράκη μπορεί να σταθεί μόνη της ως ανεξάρτητο κράτος γιατί:

"Γιατί η Θράκη είναι ανάμεσα σε δύο ηπείρους. Γιατί η Θράκη βρίσκεται ταυτόχρονα ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες έχουν διαφορετικούς πολιτισμούς και βέβαια η Θράκη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία μπορούν να σταθούν μέσα σε ένα πλαίσιο ανεξάρτητου στίγματος, επίσης στο χάρτη, για να μπορέσει αυτό το κομμάτι του ελλαδικού χώρου να αναπτύξει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ένα ανεξάρτητο κράτος" ανέφερε σε κάποια στιγμή ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και η αίθουσα πάγωσε.
Στη συνέχεια, προειδοποίησε την Αθήνα να μην κάνει κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, γιατί τότε θα χάσει τη Θράκη.
"Εσείς, εκεί στην Αθήνα, να μην σκέφτεστε να κάνετε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών όλο τον Έβρο, γιατί αν γίνει αυτό, θα χάσετε το πολυτιμότερο κομμάτι της Ελλάδας που λέγεται Θράκη, που λέγεται Έβρος".
"Γιατί αν συμβεί αυτό, εμείς εδώ στη Θράκη θα αρχίσουμε να βλέπουμε πράγματι ως μόνη οντότητα και δυναμική ανάπτυξης μόνη τη Θράκη και μόνους τους Θρακιώτες και αυτό είναι παρά πολύ κακό γενικότερα για την Ελλάδα", κατέληξε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.
Το βίντεο με τις δηλώσεις του δημάρχου Αλεξανδρούπολης κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν βέβαια και οι γεωγραφικές γνώσεις του Ευάγγελου Λαμπάκη, καθώς πιστεύει ότι η Θράκη κάποτε έφτανε μέχρι το Μόναχο.
"Αυτή η Θράκη, η οποία κάποτε έφτανε από την Κωνσταντινούπολη, μέχρι το Μόναχο, κάπου εκεί στη Βαυαρία. Σήμερα είναι συρρικνωμένη σε τρεις νομούς και σε τρεις πόλεις.
Βέβαια, και μην το θεωρήσετε αυτό ως απειλή αν τη δείτε στο χάρτη αυτή τη Θράκη, θα δείτε ότι είναι μία ολοκληρωμένη μονάδα ως οντότητα, η οποία μπορεί να έχει πολιτική αίσθηση, οικονομική ανεξαρτησία και μία δυναμική σε πάρα πολλά πεδία.
Αν καθίσουμε και τα αναπτύξουμε ένα προς ένα, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα τρομάξουν", είπε στον κοινό που είχε μείνει εμβρόντητο ο Ευάγγελος Λαμπάκης.
Ε. Λαμπάκης: "Μάς έχει εγκαταλείψει η Αθήνα και κάποιοι θα πέσουν πάνω μας"
Διευκρινίσεις για τη δήλωση του ότι η Θράκη μπορεί να σταθεί και ως ανεξάρτητο κράτος, αφού βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ηπείρους έδωσε μέσω του real fm 97.8 και της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης.
Ο κ. Λαμπάκης σημείωσε ότι "δεν είπα πως θα κάνω την Θράκη εγώ ανεξάρτητη", προσθέτοντας ότι "αυτό κινδυνεύει να γίνει με οικονομική υποδούλωση".
"Αν συνεχιστεί η εγκατάλειψη της Θράκης από την Αθήνα, όσοι θέλουν να πέσουν πάνω στη Θράκη, θα το κάνουν", τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης επεσήμανε ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις, όπως είπε, "ώστε να με προσέξει η Αθήνα και να αναδείξω τον πολύπαθό τόπο, τον Έβρο".ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item