Καμαρώστε συζητήσεις των ανθρώπων που μας κυβερνάνε..."Θα σε πλακώσω" - "Δεν πας στον διάολο ρε μ….κα"

Ακόμα μια φορά οι βουλευτές μας δείχνουν το...επίπεδό τους(ποιο;;;) και τι ωραία που μιλάνε τα γαλλικά!!! Κατά τη διάρκεια της ...


Ακόμα μια φορά οι βουλευτές μας δείχνουν το...επίπεδό τους(ποιο;;;) και τι ωραία που μιλάνε τα γαλλικά!!!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο με την Βάσω Παπανδρέου και τον Μανόλη Κεφαλογιάννη να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.Ο κ. Κεφαλογιάννης, έξαλλος από τα όσα έλεγε ο υπουργός Οικονομικών κατά της ΝΔ, άρχισε να φωνάζει. Η Βάσω Παπανδρέου με συνεχείς παρατηρήσεις προσπάθησε να τον κάνει να σταματήσει, ωστόσο ο βουλευτής την αγνόησε.
Ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος...

Βάσω Παπανδρέου
: «Σταματήστε τους τραμπουκισμούς!»

Μανόλης Κεφαλογιάννης: «Ανακαλέστε, φέρεστε ανοήτως, φαίνεται πως είστε η χειρότερη πρόεδρος, να είστε σοβαρή, μην είστε Βάσω Παπανδρέου

Βάσω Παπανδρέου: «Κάνω ότι δεν υπάρχεις εδώ μέσα!»

Μανόλης Κεφαλογιάννης: «Μην μου μιλάς εμένα έτσι, θα σε πλακώσω».

Βάσω Παπανδρέου: «Δεν πας στο διάολο ρε μαλ…».

Ο κ. Κεφαλογιάννης, μιλώντας με δημοσιογράφους διέψευσε ότι απείλησε την κα Βάσω Παπανδρέου, ενώ οι συγκεκριμένες εκφράσεις με παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, δεν γράφτηκαν στα πρακτικά.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item