Θα χρειαστείτε και νέο "κούρεμα"...Ποιος το δήλωσε;;;

Φυσικά και δεν έχει άδικο ο άνθρωπος λέγοντας πως το κούρεμα της τάξης του 50% δεν θα είναι αρκετό! Και μόνο να σκεφτούμε πως σε...




Φυσικά και δεν έχει άδικο ο άνθρωπος λέγοντας πως το κούρεμα της τάξης του 50% δεν θα είναι αρκετό!
Και μόνο να σκεφτούμε πως σε βάθος δεκαετίας, μέχρι το 2020 δηλαδή, η χώρα θα έχει ένα χρέος στο 120% του ΑΕΠ(δηλαδή το χρέος που είχαμε το 2009!!!!)
Ο γερμανός «σοφός» και σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
«H αίσθηση μου είναι ότι το κούρεμα του χρέους κατά 50% δεν είναι αρκετό και δεν είναι ξεκάθαρο πόσες τράπεζες θα συμμετέχουν σε αυτό» αναφέρει ο Κλέμενς Φούστ. 
Επίσης τονίζει πως δεν είναι είμαι πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές με ένα επίπεδο χρέους στο 120% του ΑΕΠ.
Ο Φούστ είχε ταχθεί με δηλώσεις τους κατα καιρούς υπέρ ενός «κουρέματος» τουλάχιστον 50% για την Ελληνικό χρέος , το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και 60%.
Επίσης έχει ταχθεί υπέρ της υποχρεωτικής συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στην αναδιάρθρωση υπερχρεωμένων χωρών.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item