Πάει για διακοπές στην Κρήτη ο Παπανδρέου μετά την Σύνοδο Κορυφής, αφού..."έσωσε" την Ελλάδα πάλι!!!

Αφού λοιπόν ο Γιωργάκης κατάφερε να σώσει την Ελλάδα για ακόμη μια φορά και να μας βυθίσει και άλλο μέσα στα σκατά, αποφάσισε να πάει γι...

Αφού λοιπόν ο Γιωργάκης κατάφερε να σώσει την Ελλάδα για ακόμη μια φορά και να μας βυθίσει και άλλο μέσα στα σκατά, αποφάσισε να πάει για διακοπές αντί να επιστρέψει στην Αθήνα (βέβαια και εκεί διακοπές κάνει αλλά λέμε τώρα)!


Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο ο πρωθυπουργός δεν δείχνει να ενοχλείται καθόλου από τις εξελίξεις και έτσι αντί να έρθει στην Αθήνα αμέσως μετά τις αποφάσεις των Ευρωπαίων για την επιβολή κατοχικού καθεστώτος στη χώρα μας θα μεταβεί για να ξεκουραστεί και να κάνει υψηλή πολιτική σε ένα από τα πλέον πολυτελή τουριστικά συγκροτήματα της Κρήτης. Εκεί θα προεδρεύσει  της νεοσυσταθείσας Ειδικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τον Αραβικό Κόσμο η οποία συνέρχεται ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και την επόμενη ημέρα. Υποτίθεται ότι θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη αλλά και το εκλογικό αποτέλεσμα στην Τυνησία αλλά και τα όσα διαδραματίζονται στην Αίγυπτο.
Πάντως ο Έλληνας πρωθυπουργός θα φτάσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου το απόγευμα της Πέμπτης και έχει ζητήσει να μην υπάρχει υποδοχή (!) ενώ η μετακίνησή του προς το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή Βαθύ, μεταξύ του Αγ. Νικολάου και της Ελούντας θα είναι ιδιαίτερα… διακριτική.
Όπως είναι φυσικό ο κ. Παπανδρέου δεν θα παραστεί σε καμία από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 όχι για να μην προκαλέσει τους Γερμανούς ε`ταίρους μας με την πράξη αυτή αλλά διότι θα πρέπει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του ως οικοδεσπότης των Σοσιαλιστών – Αράβων.
Όσο για το πεντάστερο ξενοδοχείο; Διαθέτει ιδιωτική παραλία – φυσικά προστατευμένη οπότε είναι δύσκολο ο πρωθυπουργός να χαθεί με το κανό του – σούπερ λουξ σπα και βίλλες με ιδιωτικές πισίνες των οποίων το κόστος ξεπερνά τα 2.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση! Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να αναχωρήσει από την επίπονη αυτή προσπάθεια διεθνούς διπλωματίας είτε το απόγευμα του Σαββάτου είτε την Κυριακή.
Λεπτομέρεια; Ελέγχεται ως ανακριβής η πληροφορία ότι ο κ. Παπανδρέου θα συζητήσει με τους υπόλοιπους σοσιαλιστές την αποκατάσταση του εναπομείναντος υιού του Μουαμάρ Καντάφι ο οποίος επί σειρά δεκαετιών υπήρξε στενός φίλος των σοσιαλιστών, ιδιαιτέρως των Ελλήνων.

ΠΗΓΗ : kentrinews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item