Παρατείνουν επίτηδες τον χρόνο της επίσημης απόφασης του "κουρέματος"

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα euobserver.com, η ιδέα και για μία νέα τρίτη Σύνοδο Κορυφής λειτουργεί ως φόβητρο για να επιτευχθεί τελικ...Σύμφωνα με την ιστοσελίδα euobserver.com, η ιδέα και για μία νέα τρίτη Σύνοδο Κορυφής λειτουργεί ως φόβητρο για να επιτευχθεί τελικά η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση στη δεύτερη Σύνοδο Κορυφής. Μάλιστα, για το ενδεχόμενο αυτό ερωτήθη και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ο οποίος δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 


Με αφορμή το αδιέξοδο που υπάρχει στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για την εθελουσία συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στην οικονομική στήριξη της Ελλάδας, δεν αποκλείεται και η διενέργεια και νέας τρίτης Συνόδου Κορυφής το Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα euobserver.com, η οποία επικαλείται πηγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item