Η ασυννενοησία σε όλο της το μεγαλείο - Προχωρά σε ανακοινώσεις ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και αμέσως τον διαψεύδουν κάποιες..."διαρροές"

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου δήλωνε νωρίς το πρωί στο Mega:  "Οι διαβουλεύσεις με την τρόικα έχουν ουσ...


Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου δήλωνε νωρίς το πρωί στο Mega: 

"Οι διαβουλεύσεις με την τρόικα έχουν ουσιαστικά καταλήξει. Έχουν καλυφθεί όλα τα βασικά ζητήματα, ενώ οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν μετά τις δύο επισκέψεις των τροϊκανών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους."


Δεν πρόλαβε να συμβεί αυτό και "διαρροές " από υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών διέψευδαν τον κ.Οικονόμου στο Reuters.

"Οι συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των επιθεωρητών της τρόικας σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων προς τη χώρα δεν έχουν ολοκληρωθεί"
, ανέφερε το Reuters, επικαλούμενο υψηλόβαθμο Έλληνα αξιωματούχο που συμμετέχει στις διαβουλεύσεις!

Ποιός να ήταν άραγε ο έλληνας υψηλόβαθμος αξιωματούχος; Ο κ.Οικονόμου αποκλείεται. Οπότε τι μένει;Να περιμένουμε παραίτηση;;;

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item