Ξαναδίνουν λεφτά στις τράπεζες τους τα οποία βέβαια θα τα πληρώσουμε εμείς!

Όπως βλέπετε τα κοράκια αποφάσισαν αυτό που λέγαμε εδώ και καιρό...Να σώσουν τις ξένες τράπεζες τους! Αυτή τη φορά με ένα ποσό κον...


Όπως βλέπετε τα κοράκια αποφάσισαν αυτό που λέγαμε εδώ και καιρό...Να σώσουν τις ξένες τράπεζες τους!
Αυτή τη φορά με ένα ποσό κοντά στα 100 δισ. ευρώ και φυσικά ξέρετε ποιος θα τα πληρώσει αυτά τα λεφτά...
Καλά καταλάβατε, εμείς οι γνωστοί μαλ...ς!
Θα σώσουν λοιπόν τις τράπεζες τους, θα προχωρήσουν σε κρατικοποίηση των ελληνικών τραπεζών (ο ελληνικός λαός θα αναλάβει λοιπόν στην πλάτη του τα χρέη και αυτών των τραπεζών) και έπειτα όλη χώρα θα τους ανήκει "δικαιωματικά" εκτός και αν βάλουμε επιτέλους μυαλό και ανοίξουμε τα στραβά μας και δούμε που οδηγούν τα πράγματα...


Σε συμφωνία επί της αρχής κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Σύμφωνα πηγές που επικαλείται το Reuters αλλά και το Associated Press οι υπουργοί κινούνται προς την κατεύθυνση για "ένεση" των τραπεζών με ποσό ύψους 100 δισ. ευρώ.

Νωρίτερα, δημοσίευμα του Dow Jones Newswires, επικαλούμενο έγγραφο που χρησιμοποιείται στις συζητήσεις του Ecofin, ανέφερε ότι συνολικά απαιτούνται περίπου 100 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης επεξεργάζονται σχέδια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών βάση των οποίων θα ζητηθεί από τις ευρωπαϊκές τράπεζες να έχουν δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας tier 1 στο 9% έως τον Ιούνιο του 2012.


Για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους τουλάχιστον κατά 50% κάνει λόγο διπλωματική πηγή, την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο. Η εν λόγω πηγή φέρεται να δήλωσε πως οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συμφώνησαν την Παρασκευή το βράδυ να ζητήσουν από τις ελληνικές ιδιωτικές τράπεζες, που αντέχουν, να υποστούν απώλεια της τάξης «τουλάχιστον 50%» του χρέους της χώρας, διαφορετικά η χώρα απειλείται με χρεοκοπία.


Πληροφορίες από newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item