Επίσκεψη του Σαμαρά στον Παπούλια - Υπάρχει ενδεχόμενο να ζητήσει εκλογές;

Όπως βλέπουμε εδώ και πολύ καιρό, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Παπούλιας, όχι απλά είναι διακοσμητικός αλλά δεν κάνει και τίποτα ...


Όπως βλέπουμε εδώ και πολύ καιρό, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Παπούλιας, όχι απλά είναι διακοσμητικός αλλά δεν κάνει και τίποτα για να το αλλάξει αυτό. Ο "πρώτος" πολίτης της χώρας (τρομάρα του) ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν συμμετέχει απλά παρακολουθεί και πληρώνετε!
Όταν ο λαός ζητούσε δημοψήφισμα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει τον πρώτο λόγο για την διενέργεια αυτού αλλά ο κ. Παπούλιας πάλι τίποτα.
Για να δούμε αυτή τη φορά εάν ο Σαμαράς με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του, θα ζητήσει από τον Παπούλια την διενέργεια πρόωρων εκλογών!

Ίδωμεν...

Ο Αντώνης Σαμαράς θα γίνει δεκτός στο προεδρικό Μέγαρο λίγες μέρες μετά την άκαρπη συνάντησή του και τη ρήξη του με τον Γιώργο Παπανδρέου, την αντιπαράθεση που ακολούθησε και την απόρριψη της πρόσκλησης του πρωθυπουργού να πάνε μαζί στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών την Κυριακή.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που επισκέπτεται τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς. Δεν αποκλείεται, όμως, να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι τις επόμενες μέρες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item