Έτοιμη η υπουργική απόφαση για ελεύθερο ωράριο των φαρμακείων - Αντιδρούν οι φαρμακοποιοί

Την ώρα που οι φαρμακοποιοί προειδοποιούν ότι θα αντιδράσουν στα μέτρα της κυβέρνησης και διακόπτουν την χορήγηση φαρμάκων με πίστωση...


Την ώρα που οι φαρμακοποιοί προειδοποιούν ότι θα αντιδράσουν στα μέτρα της κυβέρνησης και διακόπτουν την χορήγηση φαρμάκων με πίστωση από 1ης Νοεμβρίου στους ασθενείς τα Ταμεία των οποίων χρωστούν, ο υπουργός Υγείας εκδίδει την υπουργική απόφαση βάση της οποίας οι φαρμακοποιοί που το επιθυμούν μπορούν να ανοίγουν σε πλήρες ωράριο τα απογεύματα αλλά και τα Σάββατα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση: «για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και τη διευκόλυνση στην εξυπηρέτηση του κοινού, που έχουν ανάγκη φαρμάκων, ορίζεται το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων για όλες τις ώρες του Σαββάτου και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας - Τετάρτης ή της Τρίτης - Πέμπτης κατά περίπτωση, καθώς και για όλες τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item