Ξύλο και πετροπόλεμος στο Σύνταγμα - Κάηκε το φυλάκιο του αξιωματικού στον Άγνωστο Στρατιώτη

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ, για έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό χωρίς προηγούμενο! Όσο κι αν κάπ...


Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ, για έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό χωρίς προηγούμενο! Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την αμαυρώσουν δημιουργώντας ένταση. Χιλιάδες κόσμος κάνει την πλατεία Συντάγματος να μοιάζει πολύ μικρή!

Υπάρχουν, όμως και σήμερα εκείνοι που υπονομεύουν τη μεγαλειώδη διαδήλωση. Το Σύνταγμα θυμίζει πεδίο μάχης με βόμβες μολότοφ, πετροπόλεμο, δακρυγόνα. Έκαψαν ακόμη και το φυλάκιο της προεδρικής φρουράς!


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Σύνταγμα, όταν αστυνομικοί έριξαν χημικά για να απαντήσουν στις βόμβες μολότοφ και τον πετροπόλεμο. Στις φλόγες παραδόθηκε φυλάκιο των Ευζώνων στον περίβολο της Βουλής, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Νωρίτερα διαδηλωτές πέρασαν τον φράχτη και ανέβηκαν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Κάηκε το φυλάκιο του αξιωματικού στον Άγνωστο Στρατιώτη
Πληροφορίες και εικόνες από in.gr, newsit.gr, tsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item