Ξεκίνησε η απεργία των βυτιοφόρων και οι βενζινοπώλες δεν έχασαν ευκαιρία να αυξήσουν τις τιμές

Ένα από τα πράγματα που ξέρουμε να κάνουμε καλά ως λαός είναι, αυτό που πολλοί λένε επιχειρηματικό δαιμόνιο, αλλά στην περίπτωση πολλ...


Ένα από τα πράγματα που ξέρουμε να κάνουμε καλά ως λαός είναι, αυτό που πολλοί λένε επιχειρηματικό δαιμόνιο, αλλά στην περίπτωση πολλών Ελλήνων χαρακτηρίζεται ως λαμογιά!
Γιατί το λέω αυτό;;; Γιατί από σήμερα ξεκίνησαν οι απεργίες των βυτιοφόρων οι οποίοι εναντιώνονται και αυτοί με την σειρά τους για το ενιαίο μισθολόγιο και την αναμενόμενη εφαρμογή του και στις ΔΕΚΟ στις οποίες θα προχωρήσει σε λίγο καιρό.
Έτσι λοιπόν σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες τα περισσότερα βενζινάδικα ή "έλεγαν" πως είχαν μόνο βενζίνη 100 οκτανίων(πολύ πιο ακριβή) ή είχαν ανεβάσει τις τιμές κατακόρυφα!
Ακόμα να αναφέρουμε κάτι πολύ σημαντικό είναι πως πως η απεργία αφορά μόνο τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ και, κατ΄επέκταση, θέμα έχουν τα πρατήρια ΒΡ και ΕΚΟ. Πρατήρια εταιρειών που προμηθεύονται από την ΜΟΤΟΡ-ΟΙΛ ΔΕΝ θα έχουν πρόβλημα.
Ε μα θα μου πείτε, να μην κονομίσουμε λίγο εις βάρος κάποιον άλλου;;;


Ουρές σχηματίζουν σήμερα τα αυτοκίνητα στα πρατήρια καυσίμων, καθώς οι οδηγοί φοβούνται ελλείψεις λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα διυλιστήρια που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης.

Ήδη πολλά πρατήρια έχουν ξεμείνει από βενζίνη, ενώ σε άλλα έχει απομείνει μόνο ο ακριβότερος τύπος των 100 οκτανίων. Πολλοί καταναλωτές που έβαζαν 10 - 15 ευρώ σε κάθε επίσκεψη στο πρατήριο, σήμερα γέμισαν τα ρεζερβουάρ.
Πηγές των βενζινοπωλών ανέφεραν ότι το πρόβλημα εφοδιασμού των πρατηρίων, λόγω της αυξημένης ζήτησης από τους καταναλωτές, θα ενταθεί αν η απεργία των εργαζομένων συνεχιστεί επί αρκετές ημέρες.

Σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματισθεί εξάλλου συνάντηση της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων με τον γεν. γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης Σ. Κομνηνό για τα τρέχοντα θέματα της αγοράς στην οποία αναμένεται να εξετασθεί και η κατάσταση που επικρατεί λόγω της απεργίας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item