Και ο Βενιζέλος συνεχίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων...

Σε συνέντευξη που έδωσε στο "Βήμα της Κυριακής"  ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος Ε.Βενιζέλος μας λέει πως καταλαβαίνε...Σε συνέντευξη που έδωσε στο "Βήμα της Κυριακής" ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος Ε.Βενιζέλος μας λέει πως καταλαβαίνει ότι τα μέτρα είναι πολλά και δύσκολα.

Αναφέρει επίσης πως από τη στιγμή που η κυβέρνηση λαμβάνει τόσο δύσκολες αποφάσεις και ο ελληνικός λαός επωμίζεται τόσο μεγάλες ευθύνες, η έκτη δόση είναι εξασφαλισμένη.

Και αναφέρει -προφανώς για να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων- πως θα δεχθεί να ταπεινωθεί στον βωμό της σωτηρίας της χώρας...Ας γελάσουμε κύριε Βενιζέλε.

Περιμένετε αυτά τα λόγια να ευαισθητοποιήσουν κανέναν;;; Ο κόσμος πεινάει, ο αριθμός των ανθρώπων που τρέφονται από τα συσσίτια αυξάνεται με γεωμετρικό ρυθμό και η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο γι'αυτό κύριε αντιπρόεδρε αφήστε τα πολλά λόγια και πιάστε δουλειά γιατί η ώρα σας πλησιάζει -ξέρετε τ εννοώ-!
Επίσης να μην ξεχάσουμε τα λόγια σας πως  "η πρώτη σας ευθύνη είναι μην ταπεινωθεί ο λαός", να σας αναφέρω πως παρόλα τα δεινά που μας έχετε προξενήσει ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται ουδέποτε να ταπεινωθεί. Εσείς σίγουρα θα τα ταπεινωθείτε, εμείς αποκλείεται!

Εμφανίζεται ακόμα αποφασισμένος να δώσει μάχη κατά της φοροδιαφυγής χρησιμοποιώντας ως όπλα το καθολικό πόθεν έσχες και το ηλεκτρονικό χρήμα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item