Ετοιμαστείτε για "ανταγωνιστικούς" μισθούς...Κίνας!

Την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας έχουν βάλει στο "μάτι" η τρόικα καθώς θεωρεί το ελάχιστο των 750 ευρώ πολύ υψηλό και ...


Την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας έχουν βάλει στο "μάτι" η τρόικα καθώς θεωρεί το ελάχιστο των 750 ευρώ πολύ υψηλό και καθόλου ανταγωνιστικό!!!
Γι'αυτό έθεσαν το θέμα της κατάργησής της...Αντί για κατώτατο μισθό πρότειναν να μπορούν να "παζαρεύουν" εργοδότης με εργαζόμενο τον τελικό μισθό!
Μήπως λέμε εμείς να τον παίξουμε και στα χαρτιά;;;

Ο υπουργός Εργασίας εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου μέτρου σε περίοδο ύφεσης, σημειώνοντας ότι η μείωση μισθών θα επιφέρει περαιτέρω μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών.

Η τρόικα φέρετε επίσης να ζήτησε την σταδιακή κατάργηση της συλλογικής σύμβασης εργασίας και αν δεν επιτύχει αυτό το μέτρο(γιατί συνήθως έχουμε μικρό ποσοστό επιτυχίας σε τέτοια μέτρα) να περάσει νόμος στην βουλή για την μείωση μισθών, χωρίς να είναι σύμφωνη η γνώμη κανενός!

Είμαστε βέβαια σίγουροι πως η κυβέρνηση γνώριζε πως θα συμβούν αυτά και ακόμα χειρότερα όταν προσέγγιζε το ΔΝΤ και υποχρέωνε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό σε πολλών χρόνων περικοπών και καταστροφής της οικονομίας μας!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item