Ζαν Κλοντ Τρισέ: "Μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα είναι παράδειγμα χώρας με ανάρμοστη συμπεριφορά”

Ο πρόεδρος της Ε.Κ.Τ είπε πως πλέον "η κρίση έχει προσλάβει συστημική διάσταση. Η κρίση χρέους των κυβερνήσεων έχει περάσει από...Ο πρόεδρος της Ε.Κ.Τ είπε πως πλέον "η κρίση έχει προσλάβει συστημική διάσταση. Η κρίση χρέους των κυβερνήσεων έχει περάσει από τις μικρές οικονομίες σε κάποιες μεγαλύτερες. Η κρίση είναι συστημική και πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα".

Ζητά τώρα, σχεδόν δυο χρόνια μετά αποφασιστικότητα, και τη ζητά καθώς πλέον έχει περάσει στην καρδιά του τραπεζικού συστήματος.

Στο γιατί επέλεξε να ρίξει τις ευθύνες που αλλού, στους άτακτους Έλληνες ως «παράδειγμα χώρας που επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά», παραδεχόμενος εμμέσως πλην σαφώς ότι υπήρξαν και άλλες, αλλά αυτές τις ξέχασε αφού στην προκειμένη περίπτωση προφανώς το παράδειγμα της Ελλάδας είναι πιο... εύπεπτο.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item