Άντε και στα δικά μας...Δείτε ξύλο που έπεσε στο ιταλικό κοινοβούλιο!

Εμείς να ευχηθούμε και στα δικά μας;;; Αφού διακοσμητικούς τους έχουμε εκεί μέσα, ας ξεκινήσουν τις μπουνιές και τις κλωτσιές να...
Εμείς να ευχηθούμε και στα δικά μας;;;
Αφού διακοσμητικούς τους έχουμε εκεί μέσα, ας ξεκινήσουν τις μπουνιές και τις κλωτσιές να έχει λίγο ενδιαφέρον τουλάχιστον...
Εννοείτε πως κάνουμε πλάκα αλλά λέμε τώρα...


Η πρόθεση του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι να φέρει αλλαγές στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα τις χώρας έφερε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στους βουλευτές τους που δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια.

Η “συμπλοκή” έγινε μεταξύ των βουλευτών της Λίγκας του Βορρά με βουλευτές του κόμματος της αντιπολίτευσης FLI, του Τζιανφράνκο Φίνι.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του Φίνι, πρώην στενού συνεργάτη του Καβαλιέρε, σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η γυναίκα του αρχηγού της Λίγκας του Βορρά, Ουμπέρτο Μπόσι πήρε πρόωρη σύνταξη ως δασκάλα στα 39 της. 

Οι δύο βουλευτές έπιασαν ο ένας τον άλλο από το λαιμό και επικράτησε το πανδαιμόνιο στη Βουλή. Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα ώσπου οι άλλοι βουλευτές να τρέξουν να τους χωρίσουν. Μάλιστα, η συνεδρίαση του κοινοβουλίου διεκόπη προσωρινά.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item