Να που "κολλήσαμε"(;) και την αγία Γερμανία!!!

Το έλλειμμα λοιπόν στον προϋπολογισμό του περασμένου έτους ήταν μεγαλύτερο απ’ ό,τι αναμενόταν στη Γερμανία, αυτό ανακοίνωσε ανακοίνω...

Greek statistics σε Γερμανία και Πορτογαλία

Το έλλειμμα λοιπόν στον προϋπολογισμό του περασμένου έτους ήταν μεγαλύτερο απ’ ό,τι αναμενόταν στη Γερμανία, αυτό ανακοίνωσε ανακοίνωσε σήμερα η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην τελευταία της αναθεώρηση των δημοσιονομικών των κρατών-μελών της ΕΕ.

Βλέπουμε λοιπόν πως δεν θα πρέπει να μιλάμε μόνο για Greek Statistics αλλά πολύ πιθανόν και για αντίστοιχα γερμανικά.

Έτσι για να μην το παίζουν ειδήμονες και μετά να κοκορεύονται!

Το έλλειμμα της Γερμανίας του 2010 ανερχόταν σε 4,3% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος -1 εκατοστιαία μονάδα περισσότερο από ό,τι είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο, ανέφερε η Eurostat.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο υψηλότερο κόστος της διάσωσης της προβληματικής Hypo Real Estate Bank, εξηγεί στην ανακοίνωσή της η εδρεύουσα στο Λουξεμβούργο υπηρεσία.


Στην Ελλάδα το έλλειμμα του προϋπολογισμού διαμορφώθηκε στο 10,6% του ΑΕΠ, 0,1 ποσοστιαία μονάδα πάνω από ό,τι είχε εκτιμηθεί τον Απρίλιο, λόγω της επιδείνωσης της ύφεσης.

Το ποσοστό του Δημόσιου χρέους στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε ως το υψηλότερο της ΕΕ, διαμορφούμενο στο 144,9% του ΑΕΠ, ακολουθούμενο από το 118,4% του ΑΕΠ της Ιταλίας, το 96,2% του ΑΕΠ του Βελγίου, και το 94,9% του ΑΕΠ της Ιρλανδίας.

Το μέσο έλλειμμα του προϋπολογισμού για την 17μελή ευρωζώνη στο σύνολό της ήταν 6,2% του ΑΕΠ, έναντι του με εντολή της ΕΕ ορίου του 3%, ενώ το χρέος ανήλθε στο 80,2% τοις εκατό του ΑΕΠ, έναντι του ψυχολογικού ορίου του 60% του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item