Νέο φραστικό επεισόδιο του Πάγκαλου με ηλικιωμένη κυρία

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το Σάββατο το μεσημέρι, στην  λίμνη της Βουλιαγμένης! Πρωταγωνιστές αυτού του επεισοδίου ή...

Θερμό επεισόδιο Πάγκαλου-Κολυμβήτριας


Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το Σάββατο το μεσημέρι, στην  λίμνη της Βουλιαγμένης! Πρωταγωνιστές αυτού του επεισοδίου ήταν (για ακόμη μια φορά…) ο, κ. Πάγκαλος και μια ηλικιωμένη κυρία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού, κατά την είσοδό του στη λίμνη, ο κ. Πάγκαλος δεν κατέβαλε το αντίτιμο του εισιτηρίου που του αναλογούσε, ενώ την ίδια στιγμή μαζί με τον Αντιπρόεδρο εισερχόταν στη λίμνη και μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Πάγκαλο που δεν πλήρωσε. 

Μάλιστα, ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν ύβρεις και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο κ. Πάγκαλος, στην προσπάθειά του να την αποφύγει, δε δίστασε να ζητήσει από τις αρχές να τη συλλάβουν, απειλώντας τη παράλληλα ότι θα της κάνει μήνυση. 

Η ηλικιωμένη, έκπληκτη που ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τη δικαιοσύνη και στην προσπάθειά της να αποφύγει τους αστυνομικούς, ούτως ώστε να μην τη συλλάβουν, έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης. 

Σαστισμένοι οι επισκέπτες παρακολουθούσαν τη γυναίκα να κολυμπά και να διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου. Μάλιστα, η ηλικιωμένη στο κάλεσμα των αστυνομικών να βγει από τη λίμνη, επικαλούμενοι τον κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας, αρνιόταν πεισματικά, λέγοντάς του ότι εάν έβγαινε, αυτοί θα τη συλλάμβαναν. 

Οι αρχές, φοβούμενοι για τη ζωή της γυναίκας , κάλεσαν ασθενοφόρο γιατί σε περίπτωση υποθερμίας θα έπρεπε να τις παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ θεωρήθηκε λήξαν και οι δυο πλευρές αποχώρησαν.ΠΗΓΗ : vimaonline.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item