Ο Γιωργάκης ετοιμάζει ταξίδι στην Αμερική ενώ πριν κάποιες εβδομάδες δεν ήθελε να την δει ούτε ζωγραφιστή

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο ανταποκριτής στην Νέα Υόρκη Μιχάλης Ιγνατίου , ανέφερε πως στην τηλεφωνική επικοινωνία πο...

Michail IgnatiouΣτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο ανταποκριτής στην Νέα Υόρκη Μιχάλης Ιγνατίου, ανέφερε πως στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Παπανδρέου με την διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ ο πρωθυπουργός ζήτησε να πάει στην Ουάσιγκτον.
Ο Πρωθυπουργός σχεδιάζει να βρίσκεται στην Αμερική το αργότερο στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ώστε να προλάβει τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτωβρίου, και στην οποία θρυλείται ότι θα αποφασιστεί η «τελική λύση» για το ελληνικό πρόβλημα.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει συνάντηση με τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ ήδη γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει και συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα.
Εφόσον δεν καταστεί εφικτή η συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο, που θα έστελνε και το πλέον ηχηρό μήνυμα για τη στήριξη της Ελλάδας από τον Λευκό Οίκο, η Κυβέρνηση επιδιώκει να εξασφαλιστεί συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, την επικεφαλής του State Department υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, τον υπουργό Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ, ενδεχομένως και τον κεντικό τραπεζίτη των ΗΠΑ, Μπεν Μπερνάνκι.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item