Τι είπατε;;;Τελειώσαμε με τα μνημόνια;;;Είστε γελασμένοι. Δύο μνημόνια έχει υπογράψει η κυβέρνηση!

Από την ενημέρωση του υπουργείου σχετικά με την αναμενόμενη συνάντηση του Βενιζέλου με την τρόικα, μάθαμε(ως συνήθως ο κερατάς το μαθαίν...

Από την ενημέρωση του υπουργείου σχετικά με την αναμενόμενη συνάντηση του Βενιζέλου με την τρόικα, μάθαμε(ως συνήθως ο κερατάς το μαθαίνει τελευταίος) πως το υποτιθέμενο μνημόνιο που είχε υπογράψει η "αξιαγάπητη" κυβέρνηση μας, δεν είναι ένα αλλά...δύο!!!

Ναι καλά ακούσατε ΔΥΟ Μνημόνια...Το ένα με το αδηφάγο ΔΝΤ και το άλλο με την επίσης αδηφάγα Ευρωπαϊκή Ένωση!

Χθες λοιπόν αργά το βράδυ εγκρίθηκε το κομμάτι -της καταδίκης μας, συγγνώμη- του μνημονίου που έχουμε υπογράψει με το ΔΝΤ και σήμερα θα γίνει νέα συνάντηση στην οποία αναμένεται να εγκριθεί και το μνημόνιο της ευρωπαϊκής επιτροπής για την αντίστοιχη περίοδο του 2011-2012.

Όπως καταλάβατε λοιπόν, περαστικά μας αφού δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να βρούμε τα κότσια και να διώξουμε τους προδότες που ξεπουλάνε την χώρα μας!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item