Αποδείχτηκε αυτό που όλοι ξέραμε: Πολύ σοβαρές επιπτώσεις στον οργανισμό τα χημικά που εκτοξεύει η ΕΛ.ΑΣ

Αυτό που όλοι λίγο-πολύ γνώριζαν και φώναζαν τώρα έρχεται να το αποδείξει  ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας ο οποίος  έδωσε στη δημοσιότητα...


Αυτό που όλοι λίγο-πολύ γνώριζαν και φώναζαν τώρα έρχεται να το αποδείξει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των αναλύσεων από το Γενικό Χημείο του κράτους, σχετικά με τις επιπτώσεις των χημικών που εκτοξεύει η ΕΛ.ΑΣ προς τους διαδηλωτές.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, η ανάλυση των χημικών απέδειξε «την ύπαρξη της χημικής ουσίας CS, η οποία σύμφωνα και με την άποψη της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, κατατάσσεται στα χημικά όπλα με σοβαρές έως και πολύ σοβαρές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό»!
Κάτι τέτοιο, άλλωστε, απογορεύεται και μέσω των αποφάσεων του ΟΗΕ, αλλά η "πράσινη" χούντα γράφει αυτές τις αποφάσεις στα παλιά της τα παπούτσια!
Και μετά πως περιμένουν να μην θρηνήσουμε θύματα καθώς όλο και πιο συχνά στις διαδηλώσεις κατεβαίνουν και άνθρωποι της τρίτης ηλικίας με επιβαρυμένο ιστορικό.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item