Συνεχίζεται η κοροϊδία με τον Α. Τσοχατζόπουλο

Το θέατρο του παραλόγου με τον Τσοχατζόπουλο συνεχίζεται για ακόμη μια φορά... Νομίζουν ακόμα πως ο κόσμος τρώει ακόμα το παραμύθι ...


Το θέατρο του παραλόγου με τον Τσοχατζόπουλο συνεχίζεται για ακόμη μια φορά...
Νομίζουν ακόμα πως ο κόσμος τρώει ακόμα το παραμύθι με δήθεν "νέες" αποκαλύψεις για χρήματα που καταχράστηκε κτλ κτλ.

Το θέμα είναι πως όλοι γνωρίζουν πως ο πρώην υπουργός όντως έχει καταχραστεί δημόσιο χρήμα και όχι μόνο αλλά με αυτούς τους άχρηστους στις θέσεις διοίκησης, όχι δεν θα βγει κανένα αποτέλεσμα αλλά κάθε μα κάθε φορά ο οποιοσδήποτε υπουργός θα την βγάζει λάδι. Αν δεν υπάρξει κάποια ουσιαστική κίνηση ώστε να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία αλλά και ο νόμος που επιβάλει την παραγραφή όλων των αδικημάτων όλων όσων είναι υπουργών δεν θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα. 


Νέες αποκαλύψεις για την περιουσιακή κατάσταση του πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης Ακη Τσοχατζόπουλου εντόπισε η Εισαγγελία της Αθήνας, σε συνεργασία με τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της "Καθημερινής", σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε λογαριασμό που διατηρούσε η πρώην σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου την περίοδο 1996 - 2000, εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, έμβασμα ύψους εκατό εκατομμυρίων δραχμών από πρόσωπο που έχει το ίδιο επώνυμο με γνωστό αντιπρόσωπο οπλικών συστημάτων, ο οποίος είχε προνομιακή πρόσβαση στο υπουργείο Αμυνας και πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην προμήθεια των αρμάτων μάχης "Λέοπαρντ 2" όσο και μαχητικών αεροσκαφών.
Τραπεζικές πηγές ανέφεραν ότι οι τράπεζες δεν είναι υποχρεωμένες να τηρούν τέτοιες εγγραφές για χρονικό διάστημα που ξεπερνά τα δέκα χρόνια. Για το λόγο αυτό εξέφρασαν την έκπληξή τους σχετικά με την ανεύρεση των συγκεκριμένων στοιχείων, τα οποία, θα πρέπει να σημειωθεί, προκειμένου να έχουν αποδεικτική αξία, θα πρέπει να συνοδεύονται και από παραστατικά εμβασμάτων.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος αρνείται τις κατηγορίες της νομιμοποίησης εσόδων απο εγκληματικές δραστηριότητες και έχει επανηλλειμένα ζητήσει την επίσπευση των ερευνών που τον αφορούν.

Θέλετε να κάνουμε μια πρόβλεψη χωρίς να είμαστε ούτε μέντιουμ, ούτε κανένας υπουργός;;;
Πάλι καθαρή θα την βγάλει ο κ. Τσοχατζόπουλος!!!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item