Ξεκινάει σύντομα η κατασκευή του "φράχτη" στον Έβρο σύμφωνα με τον Παπουτσή αν και έχει καταντήσει ένα γελοίο ανέκδοτο αυτή η ιστορία

Σύμφωνα με τον υπουργό προστασίας του πολίτη Χ.Παπουτσή στις 4 Οκτωβρίου  στις 4 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών από τ...


Σύμφωνα με τον υπουργό προστασίας του πολίτη Χ.Παπουτσή στις 4 Οκτωβρίου στις 4 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών από τις εταιρείες που θέλουν να είναι ανάδοχοι του έργου και γι'αυτό πιστεύει πως θα ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση του!

Ο υπουργός υπογράμμισε πως η σπουδαιότητα της λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ασφάλεια των πολιτών και η κοινωνική συνοχή (έλα όμως που δεν συμβαίνει τίποτα αυτά, αλλά ακριβώς τα αντίθετα αφού μοναδικός σκοπός της αστυνομίας πια έχει γίνει να προστατεύει πολιτικούς, επιχειρηματίες και μεγαλοδημοσιογράφους).

Σε ερώτηση για τα προβλήματα στελέχωσης που παρατηρούνται σε υπηρεσίες της περιφέρειας, ο κ. Παπουτσής είπε ότι, αυτά υπάρχουν σε όλη την επικράτεια και τα κυριότερα εντοπίζονται στην πρωτεύουσα , ωστόσο όμως το υπουργείο θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να καλύψει κάθε έλλειψη σε επίπεδο υποδομών στην περιφέρεια.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item