Ετοιμάζονται να κηρύξουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να βγει ο στρατός στους δρόμους με τις...σκούπες!

Το υπουργείο Άμυνας απάντησε θετικά σε αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για συνδρομή του στρατού στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Το ...


Φωτογραφία αρχείου
Το υπουργείο Άμυνας απάντησε θετικά σε αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για συνδρομή του στρατού στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Το ΥΠ.ΕΘ.Α. είναι σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν απορριμματοφόρα του στρατού και οδηγοί. Για να παρέμβει ο στρατός θα πρέπει να έχει τεθεί ο δήμος Αθηναίων ή Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Παρόλα αυτά το υπουργείο Άμυνας είναι θετικό απέναντι σε μία τέτοια εξέλιξη και την τελική απόφαση, για το αν θα πρέπει να τεθεί η Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει να την πάρει η περιφέρεια Αττικής. 
Νωρίτερα ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ ότι:" το μόνο που απομένει για την αποκομιδή είναι να συμμετάσχει ο στρατός."

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item