"Η κυβέρνηση είναι πολύ πιο ανθυγιεινή από τα σκουπίδια"...Δεν έχει και άδικο ο άνθρωπος!

Ποιος είπε αυτή τη φράση;;; Ο πρόεδρος του συλλόγου Εργαζομένων της Θεσσαλονίκης...Ποιος είπε αυτή τη φράση;;; Ο πρόεδρος του συλλόγου Εργαζομένων της Θεσσαλονίκης...Συγκεκριμένα κάλεσε την ΠΟΕ - ΟΤΑ να αποφασίσει συνέχιση της απεργίας και δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι θα αγνοήσουν την επιστράτευση, ωστόσο δεν θα παρεμποδιστούν αν επιθυμήσουν να δουλέψουν.

Σε περίπτωση λήξης της απεργίας διευκρίνισε ότι θα ξεκινήσει η αποκομιδή των σκουπιδιών εφόσον λάβουν τουλάχιστον έναντι από τη διοίκηση οι χίλιοι περίπου συμβασιούχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης που είναι απλήρωτοι εδώ και 2,5 μήνες.

«Θέλουμε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα βγάλει κανέναν εργαζόμενο σε εφεδρεία, ούτε θα στείλει λίστα για εφεδρεία, δεν θα απολυθεί κανείς εργαζόμενος και τρίτον δεν θα μπει ιδιώτης σε υπηρεσία του Δήμου» είπε και πρόσθεσε: «έχω την αίσθηση ότι αυτή η κυβέρνηση είναι πολύ πιο ανθυγιεινή από τα σκουπίδια. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item