Νέα υπηρεσία του ελληνικού κράτους: Τυπώστε μόνοι σας τα εκκαθαριστικά σημειώματα!!!

Ως συνήθως το τεράστιο μπάχαλο του κράτους δεν έχει τέλος... Θύμα αυτή τη φορά η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων η οπ...


Ως συνήθως το τεράστιο μπάχαλο του κράτους δεν έχει τέλος...

Θύμα αυτή τη φορά η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων η οποία είναι υπεύθυνη για την έκδοση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν οι φορολογούμενοι καλούνται να τυπώσουν μόνοι τους τα εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας από τον υπολογιστή τους.


Συνεπώς, το μεγαλύτερο data center της χώρας διαθέτει ποσότητες μελάνης, ικανές να καλύψουν την εκτύπωση μόλις 300.000 εντύπων.

Επίσης κατηγορείται η Διεύθυνση Προϋπολογισμού για καθυστέρηση στην εξεύρεση της σχετικής πίστωσης που αφορά τον εν εξελίξει διαγωνισμό.

Εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις επί της τεχνικής αξιολόγησης, εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρξει υπογραφή της σύμβασης.

Μέχρι τότε όμως ξεκινήστε να κάνετε εσείς την δουλειά για την οποία τους πληρώνουμε!!!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item