Στην Ρώμη έπεφτε ξύλο και στο Σύνταγμα είχαμε...συναυλίες!

Σήμερα λοιπόν μια αμφιβόλου προέλευσης και με άγνωστους διοργανωτές συγκέντρωση έλαβε μέρος σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμ...


Σήμερα λοιπόν μια αμφιβόλου προέλευσης και με άγνωστους διοργανωτές συγκέντρωση έλαβε μέρος σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο!

Ενώ στην Ρώμη η οποία βρίσκετε στον ίδιο λάκκο με την Ελλάδα με συνεχείς περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και σχημάτισε σύμφωνα με εκτιμήσεις κοντά στις 200.000 χιλιάδες "αγανακτισμένο" κόσμο.Προκλήθηκαν εκτεταμένα επεισόδια και τραυματίστηκαν και διαδηλωτές.

Αντίθετα στην Αθήνα που ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00 η ώρα η συγκέντρωση μαζεύτηκε μεν κόσμος -όχι βέβαια ικανοποιητικός αριθμός- αλλά το "πρόγραμμα είχε τραγουδάκια και συναυλίες!

Άμα πιστεύετε πως θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε αυτή την πράσινη χούντα απλά τραγουδώντας και αυτοί θα τρομάξουν και θα φύγουν είστε απλά γελασμένοι!

Σίγουρα δεν επικροτούμε τα επεισόδια και την αλόγιστη βία αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε πως κανένα καθεστώς δεν έπεσε απλά "γρατζουνώντας" κιθάρες και φωνάζοντας συνθήματα!


Υ.Γ: Και δεν νομίζω να είναι τυχαίο το γεγονός πως δεν είχε σχεδόν καθόλου ΜΑΤ.
Έκατσα αρκετή ώρα ώστε να βγάλω κάποια συμπεράσματα!

Δείτε τη συνέβη στη Ρώμη:

Οι διαδηλωτές ξεπέρασαν τις 200.000, σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοργανωτών ενώ περιπου 2.000 αστυνομικοί επιστρατευτηκαν.

"Δεν μπορούμε να σηκώσουμε άλλο χρέος που δεν δημιουργήσαμε εμείς αλλά κυβερνήσεις κλεφτών και κερδοσκόποι που δεν δίνουν δεκάρα για τον κόσμο" δήλωσε η 49χρονη Νίκλα.

Οι ιταλοί διαδηλωτές έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης, πέρασαν από το Κολοσσαίο και κατέληξαν στην πλατεία Σαν Τζιοβάνι.

Επίσης η διαδήλωση των Ιταλών στη Ρώμη, σημαδεύτηκε απο βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στους δρόμους της πόλης με φωτιές σε αυτοκίνητα και σοβαρές ζημιές σε καταστήματα. Μάλιστα ένας διαδηλωτής τραυμαστίστηκε σοβαρά.Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item